подаръци за НЕГО

Да избереш точният подарък за мъж, определено е много по - трудно, от колкото да избереш подарък за жена. Мъжете обичат практичните подаръци, такива, които да се ползват,а не излишните вещи.

 

 

За господата, най - чсто избираме ПРАКТИЧНИТЕ подаръци. Към този вид спадат - ризи (може да изпишете инициалите му върху 

нея),  вратовръзки, портфейли, часовници (нама мъж, който не си мечтае за един хубав часовник). За господата в сферата на бизнеса са подходящи бизнес чантите (кожени). Един скрит в предмет (книга) сейф, в който да прибира ценностите си, би бил добър и практичен подарък.

 

 

 

 

 

Макар, че представителите на силния пол, не си падат по сувенири и дрънкулки, има и такива, които биха им харесали. СНИМКИТЕ, в подходяща рамка, колажи от снимки, портрети, карикатурни портрети, са едно от нещата, които биха допаднали на по - романтично настроените господа. ГРАВИРАНИТЕ предмеи, като запалки, джобни ножчетам, химикалки, визитки, купи и медали ( най - готин шеф(баща,приятел..), най - добър ...., най - секси..., най - мил....). Чашите, било то обикновенни, гравирани, със снимки са също добър подарък. Към тях може да се добави бутилка хубаво вино например (доста магазини предлагат етикета на виното да се замени с такъв, с пожелания, сними, имена, дати на събитич, и т.н.). Подаръчните кошници, включваши бутилка вино (шампанско, уиски..), храни - са стилен подарък. За поспаливите господа, Ви предлагам една идея - бягащ часовник, докато го хване, за да спре алармата - вече се е разсънил. Сейфовете скрите в предмети (книги) са интересна и добра идея. Ако знаете вкуса му към книги и литература - това е добра идея. Абонамент за любимото му списание - също.

 

Едва ли ще намерите мъж, който не си пада по модерната ТЕХНИКА. Всеки иска да притежава най - новите иновации в тази област. Телефони, таблети, калъфи, дигитални фото рамки, компютри, периферия, лап топи (чанта за лап топ), фотоапарати, видеокамери, телескопи, бинокли. Ето и едно по - нестандартно предложение - USB топли ръкавици (за зиморничевите господа със студени ръце), ръкавици за смартфон, bluetooth тонколони за баня, bluetooth слушалки, флаш памет, карти с памет и много други.

 

КОЗМЕТИКАТА при мъжете, не бива да се подценява. Комплект от любимият му парфюм, дезодорант, афтършейв, душ гел, невидим крем, пяна за бръснене, овлажняващ крем, самобръсначка, гел за бръснене, машинка за подстригване или за оформяне на брада..

 

ИГРИТЕ под формата на луксозен шах, рулетка (рулетки с шотове), джаги, голф стикове са добра идея. Мъжете, които обичат да СПОРТУВАТ, бих предложила подходящи аксесоари за вида спорт, който тренират. (тенис - тенис ракети, фитнес - ръкавици, футбо- ботонки, ..). Подаръци, спрямо ХОБИТО им - въдица ако са начинаещи рибари. Куфарче с инструменти, никога не е в повече. Мултифункционални инструменти за любителите на ремонтите, както и отделни такива (зеге, ъглошлайв, бормашини,,,,).

 

 

За господата - ШОФЬОРИ, има доста предложения, като започнем с гумите, сенник за кола със снимка (или с по интересен дизайн), GPS навигация, различни картинки и фигурки, които могат да се закачат в колата, мини тениските с марката на колата, ключодържатели, CD с подбрана по вкуса на шифьора музика, регистрационен номер с името на водача и много други.

 

От какво се интересуват и за какво мислят мъжете  най - често. Точно така - коли и ... УДОВОЛСТВИЯ. Един незабравим подарък за мъжа до  Вас, както и доста евтин е да му подарите един ден, посветен на него. Събудете го по - по специален начин, изведете го на вън (пикник, разходка сред природата), или останете вкъщи играейки на игри (секс зарчета, игри тип, който загуби - сваля дреха или изпълнява еротично желание на другия...). Направете му стриптийз, завържете му очите и го изненадайте, заведете го в друг град за през нощта,или купете бутилка шампанско, поднесете му я гола, без чаши.. играта е в това, че докато обръщате бутилката и течността се стича по тялото Ви, той трябва да пие от Вас. Общо взето развихрете въображението си, направете това което харесва и го накарайте в този ден да се чувства специален, бъдете сигурни, че ще му хареса. Разбира се, може да се възползвате от услугит, които предлагат някои сайтове за танциорка изкачаща от торта или го заведете на стриптийз.  


Изгодни оферти за дрехи

© 2015 - 2023 Всички права запазени