подаръци за НЕЯ

Жените определено обичат подаръците, било то с повод или без. Ще Ви предложа подаръци подходящи и за млади, и за по - възрастни дами.

Нека започнем с един често подаряван и подходящ за всяка жена подаръкСНИМКИТЕ - дали ще подарите рамка с любимата ѝ снимка или ще направите колаж с Ваши общи снимки, подарен с любов, няма как да не ѝ хареса. В тази категория попадат всички предмети върху които могат да се сложат снимки - чаши, чинии, бутилки, възглавнички, ключодържатели, плюшени играчки, тениски, календари, гръбчета на телефони, албум със снимки, нарисувани портрети, тефтери, тетрадки, пъзели със снимки... Сега можеш да сложиш снимките си, почти върху всичко. Ако подаръка е за любимата Ви, препоръчвам да направигте колаж от Ваши общи снимки, има много програми с които да го направите (Picasa), с надпис "ОБИЧАМ ТЕ", подходяща рамка, съобразена разбира се с цвета на стаята, в която ще бъде окачен, букет от любимите ѝ цветя и една РЪЧНО надписана от Вас картичка. Подчертах думата "ръчно", защото момичетата държат, както на картичките, така и на ръчно надписаните пожелания... не взимайте фабрично надписани картички и не преписвайте баналните пожелания от Интернет... не в това е смисъла. Ако подаръка е за приятелка, колажа също е доста добра идея, любимите Ви снимки (изберете, НЕ тези, на които Вие се харесвате, все пак ще бъде подарък за нея). Колажа е подходящ подарък и за мйки, и за баби. Коя баба няма да се зарадва да гледа всеки ден децата и внуците си, заедно на една снимка. Сложете снимка, върху чашта, в която сутрин пие кфето си, или ако е любителка на чая,  препоръчвам Ви, една от онези магически чаши, в които щом се налее гореща течност - снимката се появява, а когато чашата се охлади -снимката изчезва. 

 

Друг подходящ подарък, за млади и по - стари дами е  ГРАВИРАНЕТО  на надписи, имена, пожелания върху ключодържатели, 

хмикалки, визитки, чаши. Може да гравирате върху стукло, метали, хартия, кожа и др. Има доста магазини, които предлагат такива услуги. Ако сте решили да подарите на любимата си  -  бижу (пръстен, колие, обици..) или аксесоар (часовник) , Ви педлагам да граварите имената, надпис или важна дата, така подаръка ще бъде много по личен и скъп.Може да се гравират много и най - различни предмети (медали, купи, статоетки) с надписи       " Най - обичана ... " , "Най - секси .." , "Най - добра ..." , а в много магазини продават и много готови и гравирани предмети, подходящи за всички случаи.

 

 

Един от най - желаните подаръци са ЖИВОТНИТЕ. Кучета, котки, рибки, хамстери, морски свинчета... всяка животинка носи радост и удоволствие. Ако знаете, че дамата има възможност и желание да отглежда домашен любимец, то тогава не се колебайте. Разбира се кучетата си остават най - подаряваните животни. Ако дамата няма възможност да се грижи за куче или коте, но има желание да бъде собственик на животно ето няколко по - лесни за гледане животинки: рибки, костенурки (водни), папагали, хамстери, морски свинчета, гущери, пръчици (изключително лесни за отглеждане животинки), зайче.. както и много други.wink

Подаръците под формата на ХРАНА, са забавни, оригиналн и вкусни! Торта по поръчка във формата на сърце, животно, както и по -  
палави форми са доста забавни. Както и торти направени във форма на предмети (чанти, обувки,..). Различни по вид и форма сладки, бисквити, шоколади.Букети с бонбони вместо цветя, торти от близалки. Шоколадови фонтани. Кутии с бутиково подбрани бонбони с     уникален   вид и вкус. Кошниците с различни вкусотийки също са добра идея, ако повод за       празник има ваша колежка, служителка или шефка.

 

 

 

Това е един голям раздел, който дълго мислех как да го нарека, но се спрях на ПРАКТИЧНИ подаръци. Това са всички нужни на жената предмети в ежедневието ѝ. Дрехи, бувки, аксесоари, козметика. Препоръчвам купуването на дрехи, само когато знаете отлично размера, стила и предпочитанията на дамата. Същото се отнася и за обувките. Ако искате да подарите такъв вид подарък, Ви съвевам да се възползвате от предлаганите в повечето големи магазини - ваучери за пазаруване. Козметиката също е доста специфична и тук, ваучерите за пазаруване в големите козметични магазини са чудесна идея. За аксесоарите като (слънчеви очила, чанти, портмонета,шалове, шапки ..) е добре да знаете, дали жената има наистина нужда от тях. Практичните подаръци са прекрасна идея ако са точно подбрани. 

 

СУВЕНИРИТЕ са най - голямата група. Общо взето това са всички малки ценни неща (е понякога не толкова ценни), които хващат прау в вас. Почти съм сигурна, че няма къща без тях. И все пак има и много красиви, ценни и желани сувенири. Ако знаете, че дамата, на която ще правите подарък колекционира определени вещи (слончета, магнитчета...), то това е чудесен подарък. Картини и рамки за снимки, които вече споменахме. Часовници, касички с интересен дизайн, вази, пепелници, свещтници, преспапиета, подноси, кутии за бижута, както и много други. В този раздел ще включа и ПЛЮШЕНИТЕ ИГРАЧКИ. Те са подходящи предимно за по - младите представителки на нежния пол. Кое 16 годишно момиче, не би се зарадвало на огромен мечок?! Не се отнася само за 16 годишните.... Ако с причтелката, гаджето, колежката.. си казвате на галено, на шега - мишле, зайче, пиле, жабче, мече, маймунке ... то тогава и вземете плюшка с такава форма. Разбира се има вариян да сложите снимка по избор върху плюшено сърце, мече, зайче, мишле... БАЛОНИТЕ - не са голям подарък (ако не е луда фенка на балони), но с повече въображение, биха били отлично допълнение към подаръка. Надуйте повече балони 30, 40 , ...100 и във всеки пъхнете бележка (има много варианти  - 100 причини да те обичам, благодаря ти за...., спомен от всяка година заедно или всеки месец, както и още много други, спрямо човека и повода.). Балоните с хелии са също много предпочитани, а и става забавно когато вдишате от тях. Можете да ги завържете за другия подарък ( голямо плюшено мече например). КУТИИТЕ С ПОСЛАНИЯ са доста подарявани и актуални. Купете красива кутиика, ковчеже... и сложете вътре своето послание под формата на писмо или много листчета (365 за цчла година късметчета, които да си тегли всеки ден или 100 причини да се усмихнеш... вложете въображение.). Ако измислите и ѝ посветите СТИХОТВОРЕНИЕ , песен, приказка... тогава подаръка придобива още по - голяма стойност. 

 

 

Признавам си, любимата ми група подаръци са така наречените ПРЕЖИВЯВАНИЯ. Кръстих ги така, защото практически са 

нематериални подаръци, но остават прекрасни спомени след тях. Сред тях са СПА               процедурите,   масажите, посещение на фризьор, гримьор, маникюрист, кинези терапия, ии     всякакъв подобем     вид удоволствия и услуги.Ако времето е хубаво и позволява завете       празнуващата дама на   пикник, на разходка, до някой близък град... или си направете       екскурзия в България или в     чужбина, звиси от възможностите Ви. Ако нямате време или     финансова възможност, подарете ѝ     един ден с прекрасни спомени. Зарадвайте я от       сутринта със закуска в леглото, букет,         картичка... пригответе хапване и ч           заведете на пикник, насладете се на природата, времето     прекарано един с друг а,         когато се стъмни пуснете от онези китйски летящи фенери, един       романтичен ден със     прекрасни спомени. Разбира се може да прекарате и незабравим снежен ден,   каране на       кънки, возене на лифт или ски.. В зависимост от интерсите ѝ, купете ѝ билети за     кино,   театър, спортно събитие, концерт... Абонамент за любимото и списание. Рубрика в някой       вестник или поздрав по радиото, също е добра идея.

 

Подаръците ЗА ДОМА са тези, които са подходящи за семейни дами или за по - възрастни. Топло електрическо одеало за Вашата майка, леля, баба... Комплект завивки, одеала, спални комплекти, масажни столове, удобни и красиви пантофки,нощни лампи, подноси за легло, покривки...

 

ТЕХНИКАидеи в този раздел могат да бъдат - нов по - модерен телефон (калъф за телефони и аксесоари), таблети, лап топи, телевизори, системи с  домашно кино, книги, всяка техника, която би я зарадвала. Вземете ѝ MP3ка, качете любимата ѝ/Ви песен, сложете слушалката в ухото ѝ, и очаквайте усмивки. Флашка със спомени на нея, мишки, слушалки, камера, фото апарат, както и още много други.

 

Подаръци, спрямо ИНТЕРЕСИТЕ ѝ. Тук едва ли, мога да бъда много полезна, тъй като всеки човек е индивидуален и различен. Ако знаете, че интересите ѝ са свързани със спорта, то тогава и подарете карта за посещение на любимия и спорт, даден фитнес уред, карта за фитнес, посещение на часове по Йога, танци, гимнастика, бойни спортове, и много фруги. Ако няма нужната екипировка или съоражения за практикуването на даден спорт, проверете дали можете да си го позволите. Ако интересите ѝ са в областта на изкуството ( бои, четки, платна за рисуване... глина.. силиконов пистолет с различни форми за моделиране...).

 

БИЖУТА - в магазините е пълно с най - различни бижута. Но ако целите оригиналност, то гравирайте купено бижу, направете го сами или вземете медальон с място за снимка, така ще има уникален и прекрасен подарък.Бижу, предавано от поколения е доста голям и личен подарък. Господата, които са готови да направят следващата крачка, а именно - годежен пръстен, знайте, че по - хубав подарък от този, няма как да направите.

 

 

 

 

Свикнали сме, че ЦВЕТЯТА са допълнение към подаръка, но за истинските любители и ценители на цветя, сами по себе си са достатъчно голям подарък. Ето и някои идеи: букета от червени рози си остава най - често подарявания. Едва ли ще намерите жена, която да не се зарадва на букет красиво подбрани рози (тук може да заложите на бройката рози или на картичката мушната в тях. Цветята подарени в саксия са също много добра идея, защото жевеят дълго и няма да бъдат изхвърлени след няколко дни. За да изберете най - подходящоо свете е необходимо да сте добре запознати с предпочитанията и вкусовете на дамата. Консултирайте се с продавачката в магазина за начина на отглеждане на цветето, като моят съвет е да изберете по - лесно за отглеждане разстение. Бижутата с вградени истински цвея напоследък са доста актуални. Семената на по - нестандартни цветя като : Еделвайс, Четирилистна детелина, Черна роза и други стават все по - често подарявани, защото предизвикателството да отгледаш цвете от семе е по - трудно, а радостта от успешното отглеждане по - голяма. Ако все пак се колебаете кое свете да изберете ето няколко жокоера:
Азалиая – „Пази се за мен”, въздържание, крехка страст, китайски символ на женствеността
Амброзия – Любовта ти е споделена
Бегония – внимание Пази се
Божур – Срам, щастие
Виолетката – нежна и искрена обич
Гардения – ти си чаровна „Красив/а си!”, тайна любов
Гладиола – „Дай ми почивка!”, „наистина съм искрен/а”, цветето на гладиаторите
Далия – достойнство и елегантност
Жасмин – любезност, Измама, лъжа  Мадагаскарси Жасмин – Щастие в брака, желание за пътуване
Зюмбюл – скромност, смирение, Игри и спорт, прибързаност, цветето, посветено на „Аполо”(син) – Постоянство(лилав) – „Съжалявам!”, „Моля те, прости ми!”, покаяние(червен/розов) – Игра (бял) – Красота, „Ще се моля за теб” (жълт) – Ревност, завист
Иглика – „Не мога да живея без теб”(вечерна) – Непостоянство
Имел – „Целуни ме”, обич, „да превъзмогнем трудностите”, свещеното цвете на Индия
Ирис – приятелството ти значи много за мен, Емблемата на Франция, „Приятелството ти означава много за мен” вяра, надежда, мъдрост и храброст, поздравления
Каменно Цвете – Любов от пръв поглед
Кактус – издръжливост Търпение
Кала – красота
Камелия – възхищение, перфектност (розова) – „Копнея за теб (червена) – „Ти си пламъка в сърцето ми”(бяла) – „Прекрасен/а си!”
Карамфил – чиста и дълбока любов, Очарование, женска любов (розов) – „Никога няма да те забравя”(червен) – „Сърцето ми плаче за теб”, възхищение(лилав) – непостоянство(едноцветен) – Да(шарен) – Не, отказ, „Съжалявам, не мога да бъда с теб” . „иска ми се да можех да бъда с теб”(бял) – Мил и прекрасен, невинност, чиста любов; подарен от жена носи късмет(жълт) – „разочарован съм от теб!” , отрицание
Лале - перфектна любов, Идеалният любовник, измислица, цвете-символ на Холандия (червено) – „Вярвай ми”, обяснение в любов (шарено) – Красиви очи (жълто) – „В усмивката ти грее слънце”
Лилия и Момина сълза – невинност и чистота на характера Лилия (бяла) – Девственост, чистота, величественост, „блаженство е да бъда с теб”(жълта) – Лъжлив и високомерен (day) – Кокетство, китайска емблема на майкатаАмазонска Лилия (Еухарис) – Девически чар (тигрова) – Богатство, гордостЛилиум – избират мъже, ненавиждащи рутината и ценящи фантазията
Люлякът - смята се за лиричен пратеник. Особено се цени белият люляк, който е популярно цвете при майските сватби. Нерядко го наричат “кралско цвете”. Много от пролетните церемонии са свързани с пищна люлякова украса. Казват, че последната румънска кралица поискала за погребението си всичко да бъде в лилаво, а ако сезонът не позволява да бъде с лилави люляци, те да бъдат заменени с лилави орхидеи
Магнолия – благородство
Мак – символ на плодородието. Въображение, вечен сън, забрава Той е посветен на бога на съня. Според преданието бог Морфей приспивал хората, като ги докосвал с маков цвят. Макът също е цветето на бляновете, Скромност, умереност(синя) – Бдителност, доверие, „винаги ще бъда истински/а”(бяла) – „Нека да опитаме” Утеха (червен) – Удоволствие (жълт) – Богатство, успех
Маргаритка – вечна любов, чистота, скромността ,невинност, предана любов, „никога няма да кажа”, непорочност
Минзухар – радост
Мушкато – Глупост, безумие
Нарцис – някъде се разглежда като израз на деликатност и срамежливост, почит, а другаде – като въплъщение на студенина и егоизъм. Радост, Уважение, несподелена любов, „ти си единствен/а”, „слънцето винаги грее, когато съм с теб” Кичест Нарцис – Обичай ме, привързаност, симпатия, желание за споделена обич, себичност, педантичност, „остани си все така сладък/ка
Невен – жестокост, ревност, отчаяние, печал, завист
Орхидея – любов и рядка красота,  изисканост, красива жена, китайски символ за много деца Орхидея (катлея) – Женски чар, сексапил
Папрат – магия, вяра, очарование, сигурност и подслон
Перуники – подаряват само мъже, сигурни в себе си,а алстромериите издават флиртаджия, който държи не на дълбочината на чувството, а на впечатленията, които оставя у дамите
Петуния – Обида, гняв, „твоето присъствие ме успокоява”
Роза – щастлива любов  водната роза - древните славяни са приписвали свойства, прогонващи злите духове Какво означават цветовете на розата:Червено Червената роза е запазеният символ на любовта, тя се поднася само когато искаме да кажем “обичам те“ и в никакъв друг случай. Има значение дали се подарява напълно разцъфнало цвете или още неразтворен цвят. Пъпката на червена роза също означава силни чувства, които обаче трябва да бъдат запазени в тайна. (много тъмночервена) – Траур Жълто Жълтата роза, която често се е смятала за послание на омраза, всъщност говори за приятелство. Леко отворена, жълтата роза пита“Обичаш ли ме още“, а значението на съвсем разтворен жълт цвят е “Моля те, върни се“ Изчезваща любов, ревност ПрасковенНека сме заедно; Мир и любов; Благодарност, Приключване на сделка, Искреност Бяло Бялата роза символизира вярност и непоквареност, тя казва “довери ми се“Невинност Достоен съм за теб Чистота „подходящ/а съм за теб”, потайност (бяла-суха) – „Предпочитам смъртта пред загубата на достойнството”Светло розово възхищение, симпатия, нежност, грация, радост, радост, сладост Розово Розовата роза е символ на пълно щастие и удоволствие, но също така носи и посланието на тайната любов и признава “Сърцето ми ти принадлежи“. Полуотвореният розов цвят говори, че любовта е истинска.А напълно разцъфнал, цветът й казва “Вярвай на това, което говоря и правя“. Идеално щастие, „моля те, повярвай ми”Тъмно розово благодарност, признателност, благодаря тиЛилав Лилавата роза е символ на влюбването от пръв поглед. Този, който ви подарява букет от лилави рози иска да ви каже, че е очарован, омагьосан от вас от мига, в който ви е видял за първи път.Комбинацията от бели и червени рози означава “близост завинаги“. Вероятно оттам идва и символиката в погребалните церемонии, когато листата от цвета на тези рози се разхвърлят около гроба на покойника и така се изпраща посланието, че този човек ще остане в сърцата ни завинаги. Хармония, единство, цвете-емблема на Англия (подарена на сватба) – Щастлива любов;  Хибискус – Нежна красота
Слънчоглед – уважение, гордост
Теменужка – скромност, свенливост; това е символът на живота и щастието. Хората, които предпочитат теменужките, са способни на чисти чувства във всяка възраст.
Фрезия – доверие
Хибискус – деликатна красота
Хортензия – „Благодаря за разбирането”, Безразличие
Хризантемата - предпочита се от мечтателни натури, които и в най-щастливото чувство откриват мъничко тъга „ти си прекрасен приятел”, радост, спокойствие (бяла) – Истина (жълта) –Несподелена любов
Циклама – изразява чувство на завист, Сбогом

ЦВЕТЯТА СПОРЕД ЗОДИАКАЛНИЯ ЗНАК
Овен: червени рози и гладиоли, теменужки, метличина.
Телец: предпочитат едрите красиви цветя, розови рози, хризантеми.
Близнаци: обичат много различни цветя. Харесват им белите хризантеми, розите. Основното за Близнаците е красивото, хармонично съчетание на цветята в букета.
Рак: бели цветя, лилии.
Лъв: гладиоли, божури, едри рози и хризантеми.
Дева: астри, сини теменужки.
Везни: розови рози, светлолилави цветя.
Скорпион: карамфили, божури, хризантеми.
Стрелец: червени карамфили, нарциси.
Козирог: бели карамфили, лалета.
Водолей: орхидеи, теменужки, бял люляк, нарциси, лотоси.
Риби: лилии, лотоси.


Изгодни оферти за дрехи

© 2015 - 2023 Всички права запазени